Hemijska analiza žene


Element: Žena

Simbol: Že

Pronašao: Adam

Atomska težina: Optimalna 54 kg ali varira od 40 do 250 kg

Učestalost elementa: Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama ali se hemijski čišći primjerci mogu naći tek u udaljenim brdskim područjima

Fizičke osobine: Površina obično premazana bojom. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primijeni odgovarajući postupak. Neukusna ako se pogrešno proba. Element se izuzetno rijetko nalazi u djevičanski čistom stanju.

Hemijske osobine: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima te dragim kamenjem. Absorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno povećava ako se natopi alkoholom. Najefikasniji poznati element za upijanje novca.

Najčešća upotreba: Prije svega kao ukras, naročito u skupim sportskim automobilima. Odličan medikament za relaksaciju. Vrlo efikasno sredstvo za čišćenje.

Izvršeni pokusi: Pocrveni kada se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kada se stavi pokraj boljeg uzorka.

Opasnosti: Vrlo opasan element osim u rukama stručnjaka. Ilegalno je imati više od jedne iako se može i više pod uslovom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktan kontakt jedan s drugim.

5 mišljenja za “Hemijska analiza žene

  1. Dado

    Mahhh ja bi izvrsio anntentat na nju , sram da bude HR i BH vlast , ljudi koji su se borili za te drzave , da nemaju pravo glasa … Oni svoje zivote dali , za svoju domovinu i tako da im se sad vraca , stvarno nije uredu !

Komentariši

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s