Tasim Kučević ošamario ženu pred zgradom suda BiH!!!


I OVO SU BOSNARIJE …

 TASIM KUČEVIĆ je prije tri dana na Sudu BiH osuđen na 12 godina zatvora i 280.000 hiljada konvertibilnih maraka kazne zbog organizovanog kriminala, trgovine ljudima i navođenja na prostituciju ali prije nego je saslušao presudu Prizivnog vijeća, u dvorištu suda brutalno je ošamario tetku jedne od svojih žrtava. 
U dvorištu suda je Kučeviću prišla M.S, tetka Almire Čajić koju je Kučević 1996. godine pokupio u izbjegličkom kampu u Hrvatskoj te je odveo u Italiju gdje ju je silio na prostituciju. Djevojka se objesila dvije godine kasnije iako je samo sedmicu dana prije nego je izvršila samoubistvo navodno rekla svojoj majci kako se vraća kući. Kučević je isprva mislio da mu prilazi novinarka koja traži izjavu ali kad je shvatio da razgovara s tetkom svoje žrtve opalio joj je brutalni šamar. Novinarka FTV-a Vildana Duran pokušala je obraniti nesrećnu ženu ali Kučevićevi su tjelohranitelji zatim napali i nju.
Nakon što je ošamario M.S, Kučević je ušao u zgradu Suda BiH i saslušao presudu kojom ga je Prizivno vijeće poslalo u zatvor na 12 godina.

“On ju je toliko jako udario da je pala na zemlju. Krenula sam da joj pomognem a onda me Enver Spahić uhvatio za ramena i satjerao uz ogradu”, ispričala je novinarka Vildana Duran.
Pripadnici sarajevske policije obavili su uviđaj nakon ovog incidenta a Kučević je nakon saslušanja u policiji pušten.
Kučeviću je za dvije godine povećana kazna u odnosu na onu koja mu je izrečena nakon prvostepenog postupka 2007. godine a njegovoj supruzi Melihi Pjević Apelaciono vijeće smanjilo je kaznu za godinu dana.
Apelaciono vijeće osudilo je Envera Spahića (osoba koja je nasrnula na novinarku FTV-a Vildanu Duran) na četiri godine zatvora, Zorana Trbaru na tri i po, Admira Fazlića na tri, Nedžada Đulovića na šest mjeseci, Mirsada Mujkića i Edževita Gusinca na po pet mjeseci, Mirzeta Đulovića na četiri mjeseca, te Almira Šabića na tri mjeseca.
Hilmo Vučinić, predsjedavajući Apelacionog vijeća, kazao je da je optužba dokazala da su oni od 2003. do 2005. godine u motelu “Mlin” i noćnom klubu “Amerikan” u Ljubačama, kod Tuzle, navodili i iskorištavali za prostituciju strane državljanke koje su pružale seksualne usluge za novac koji su osuđeni iskoristili za otvaranje preduzeća “Eurokuč”.
Utvrđeno je da su te djevojke u motelu i noćnom klubu pružale seksualne usluge po tarifi za pola sata 60 KM, za sat 120 KM, a za cijelu noć 400 KM. Za taj posao dobijale su samo manji dio novca, dok su većinu uzimali Kučević i Pjevićeva.

1 mišljenje za “Tasim Kučević ošamario ženu pred zgradom suda BiH!!!

  1. edinameskovic

    Udariti ženu! Vrhunac KRALJA SIROMAHA kako ga nazvaše sandžaklije! E, DOSTA MI I TIH SANDŽAKLIJA VIŠE! Usraše, gdje god se pojave1 Nije čudo što ih se cijela Bosna i Hercegovina odriče kao nerasti, neljudi! Mrze ih gdje god sam pročitala na internetu. U kafiću kad sjedim, njih spominju! Nikad u dobrom konekstu! Samo u lošem! U ribolov kad odem i tamo ih spominju! Ko su oni? Ljudski izrodi ili šta ?

Komentariši

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s