Studentica iz Tuzle tuži državu i traži 100.000 maraka odštete!


U tužbi koju je u njeno ime podnio advokat Faruk Balijagić, navodi se da je Visoko sudsko i tužilačko vijeće imenovanjem neprofesionalnih i nestručnih sudija, omogućilo iznošenje u javnost njenog puno imena i prezimena čime joj je „nanesena šteta u vidu psihičkog stresa, straha od budućnosti, nesanice, povučenosti, deprimiranosti i neizvjesnog nastavka školovanja“!

– Zbog neprofesionalnosti sutkinje Opštinskog suda u Tuzli Alme Mulabdić, 13. marta je objavljeno da je Z.J. pružala seksualne usluge Bajri Goliću, profesoru Pravnog fakulteta iz Sarajeva, uz iznošenje njenog punog imena i prezimena – saopštio je advokat Balijagić. On kaže da se traži i naknada štete u visini 100.000 maraka „kako bi se država prisilila na uspostavu pravednog i nezavisnog pravosuđa kako više nikada niko ne bi bio žrtva neprofesionalnih sudija“.

3 mišljenja za “Studentica iz Tuzle tuži državu i traži 100.000 maraka odštete!

  1. lukavac

    Seks za 100 hiljada , isplati se 😀 (: Nazalost danas ima toga , jako puno , studentice koje nemogu ili nece naucit , one placaju ispite , seksom ili novcom , rijetke su one koje puno uce , ali ipak sreca je da ima jos i takvih …

Komentariši

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s