Milan Radonjić – TAROT?!


Milan Radonić

Rođen/a 11. april 1973. (starost 39)
Beograd, SR Srbija, SFRJ (danas Srbija)
Ostala imena: Vidoviti Milan
Zanimanje: medij, TV voditelj, zabavljač
Poznat po televizijskom čitanju tarota

Milan Radonjić rođen 11. aprila 1973. godine u Beogradu, SFRJ, je poznata TV ličnost i egzoterični i okultni Tarot tumač na balkanu.

U početku, posle završene srednje škole, Radonjić je radio kao noćni tarot tumač u emisijama na lokalnim TV stanicama u Srbiji, kao što su TV Duga i TV Palma Plus. U svojim emisijama je stekao veliko interesovanje. Uključujući i pojedinačne i višestruke stranice intervjua u Jutarnjem listu, Večernjem listu i u Blicu. Shodno tome a posebno nakon što je u Srbiji donešen zakon o zabranjivanju TV kartica, počeo je da radi na pet televizijskih stanica u Bosni i Hercegovini, uključujući i nacionalne.  OBN televizija sa sedištem u Sarajevu, uključujući i jedan broj televizijskih stanica u Hrvatskoj, koje su Nova TV sa sedištem u Zagrebu.Navodno njegov ugovor sa OBN televizijom vredi 780 hiljada dolara, ali da kao i većina stvari koje Radonjić javno tvrdi.[3] Posle niza bizarnih video snimaka na internetu sa predviđanjima Radonjića i saveta, kao što su “Vi ćete zatrudneti u sedam dana ako pročitate Pinokija svaki dan.”  koji je jedan od bizarnih snimaka koji se pojavio na internetu.

U svoj uobičajnoj šali pola u ozbiljno stilu Radonjić tvrdi da su njegove pretpostavke koje pokazuju šta će se desiti u 2017. godini tačne. Za samo godinu dana 15 odsto ljudi ga shvata i razume. On je izjavio da je kupio YouTube i da su ga Barak Obama i Bil Gejts konsultovali za savet.

(Preneseno sa Wikipedie)

Sa jednog srbijanskog foruma:

Ако се процес настанка овог бића може назвати рађањем, са сигурношћу се може рећи да се не зна ни кад, ни како, ни где се Тарот Милан родио. Калкулисано суперсвемирским модулаторм М-57, а у условима живота на планети Земљи, утврђено је да Милан има апроксимативно 33 године. Што је потврдило и овдашње јавно мњење користећи се одокативном шац методом, мада се не може са сигурношћу рећи да ли је на мишљење народа утицала еминентна кармичка сличност са иконама хришћанске религије, којој су узгред под утицајем Тарот Милана људи све мање лојални.

О раним годинама Тарот Милана је тешко говорити, јер се сматра да он заправо није постојао у том облику, већ да се је на овом свету појавио управо онакав каквог га гледамо на телевизији. Зна се да је похађао извесне школе, али не и у којој галаксији се то одвијало.

Тарот Милан и данас плени милионе ситних душа својом јединственом лаичком, али ипак трансцедентном мудрошћу и хумором Срећних људи. Милан не само што својом секундарском прецизношћу (какву је још имала само Видовита Зорка) прогнозира тричаве судбине народа, већ се поред тога бави и проналажењем корена простих речи Српског језика, и такмичи се у смишљању доскочица (сам са собом). Без обзира колико то једнолично радио, његово радно време се само повећава, па је несумњиво да ће Тарот Милана ускоро бити на свим распoложивим медијумима. Данас је познато да Милан успешно може да баци тарот на даљину од 1289.84 метара.

Миланово образовање се своди на корице часописа Скандал и Треће око.Милан је добио моћ да задаје тачне руте до новца који се скирва на најнеочигледнијим местима кад је био у посети Египту 2564. године пре Христа. Тадашњи фараон му је, у част што им је пронашао 1.200.000 златника испод канте на степеницама излаза из Кеопсове пирамиде, саградио комплекс пирамида у Гизи.
Такође наш све општи видовњак и велики предвиђач је понекада на простим примерима показао колико је паметан

тако на пример пре него што се изгубљена душа јави у потрази за спасом он промовише ексере и слуша његов haus music ту има још доста примера који су не упадљиви за наше ситне мозгове али Милан зна све и он види колико помаже људима што је и главно.

Ismijali su ga i na čuvenom portalu Vukajlija:

Milan Radonic Tarotolog

još nekoliko primera:

kad ću da se udam?- kad izbacite monitor iz kuće
kad će moja ćerka da zatrudni?- za tri minuta, karte kažu dnevna soba
zovem iz nemačke kako da dobijem na lotou?- uplatite u Minhenu a na ulazu grada, razbijte lubenicu o znak (tablu) na kojoj piše Minhen
ja da pitam za zdravlje…-uuuu, bolje ne pitajte, ja ovo ne smem da vam kažem…c,c,c
kako da oženim sina?-neka stavi crvenu nošu na glavu i neka tako prodje Ivanjicom, oženice Milenu iz Ivanjice
gospođo, vas maltretiraju vaša deca… -ali ja NEMAM decu…- MA IMATE, IMATE DVOJE, SAMO VI TO JOŠ NE ZNATE!!!!!!

Gledajte ga na TV DUGA ne znam tačno termine, ali nećete se pokajati!

Najveci kriticar naseg danasnjeg drustva…i veliki umetnik!
Niko nije na tako duhovit nacin pokazao kakvi smo zaista jos od nadrealista!

Posle pomeranja dupeta nekom seljaku (rekao mu je da se male pavlakom, da zena umuti jaja i ispe mu na glavu, da se on i zena gadjaju paradajzom…a seljak ga znao u toj emisiji 5 puta) nazove ga neki normalan lik i kaze:
-Samo da vam kazem da ste vi najpametniji covek na televiziji…dovidjenja…
a Milan mu odgovara:
-Pazite, ja ne mogu da izmenim ceo svet! Ali mogu da pomognem pojedincima, i pokazem celom svetu kakvo je stanje zaista…

Лик који ће вас оженити, запослити, развести, сахранити, реинкарнирати, обогатити вас па онда осиромашити, и најважније направити будалу од вас у само једном позиву…

Good evening ladies and gentleman, my name is mr Milan Radonjic and I will make a fool of you tonight…

1. Гледалац: Шта ми можете рећи за мајку?
Милан: Мајка вам је умрла!
Гледалац: Није, жива је!
Милан: Умреће…

2. Гледалац: Кад ће моја жена добити бебу?
Милан: За пола сата…
Гледалац: Али моја жена је сад у селу код мајке па не можемо…
Милан: Ко је рекао да ће са вама имати бебу?

3. Гледалац: Ко ми је украо камион?
Милан: Јел плави?
Гледалац: Није, црвени је
Милан: Е сад је плави, префарбао га је лопов да га не би
препознали случајно на улици.
Гледалац: Аха…

4. Гледалац: Да ли ће мој син наставити да се дрогира?
Милан: Наставља.Изашла је карта шприца и игле.

Najpoznatiji svetski tarotolog posle Džejn Sejmur (Bond devojka u filmu “Live and let die”). Donedavno je prodavao jaja na Zemunskoj pijaci, a onda je odlučio da postane poznat, pardon bogat.

Zadihan ženski glas u Milanovoj emisiji na OBN-u:”Milane, interesuje me, …(opet dahtanje)…,zdravlje.”
Milan:”Problemi sa disajnim organima!”
Gledateljka:”Jeste! Je l’ možete da mi pomognete?”
Milan:”Uzmite tanjir, namažite na njega džem od kajsije, poližite to i ponovite tri puta:Dobro mi je, dobro mi je, dobro mi je (to je 9 puta/primedba RD).”
Gledateljka:”Hvala Milane!”
Milan maše u kameru:”Doviđenja!”

I šta još dodati više na ove komentare sa web-portala i foruma osim zgražati se nad lakomislenosti našeg naroda i to u dvadeset i prvom vijeku.

O, Bože… vrati pamet narodu!

Komentariši